Tarjouspyyntö: Business Tampere - AIKO UT -hankkeen toteutuksen tukitoimet

Haemme palveluntarjoajia AIKO UT (Uudistuva Teollisuus) -hankkeen toteutuksen sekä startup tilaisuuksien, hackathonien ja vastaavien tapahtumien tai kilpailujen suunnitteluun, markkinointiin ja toteutukseen.

Kohderyhmänä ovat valmistavan teollisuuden yritykset, joille haetaan digitalisaatiosta syntyvää kasvua ja lisättyä asiakasarvoa. Mukana ovat myös korkean teknologian pk-yritykset, startupit ja tutkijat. Heidän kauttaan haetaan uusia avauksia, uutta liiketoimintaa ja kasvua. ICT-sektorilta saadaan mukaan uusia avauksia, uutta liiketoimintaa ja kasvua.

Esimerkkejä aiemmista AIKO UT toteutuksista löytyy Business Tampere Magazinesta.

Business Tampere voi niin halutessaan valita useamman palveluntoimittajan pooliin ja pidättää myös oikeuden olla valitsematta ketään palveluntoimittajaksi, jos soveltuvaa toimittajaa ei kilpailutuksen tuloksena löydy. Business Tampere voi myös jatkaa tarjousaikaa tai avata tarjouskilpailun kokonaan uudelleen.

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus.

Laatua vertaillaan ja pisteytetään seuraavien tekijöiden perusteella:

  1. Palveluntarjoajan tiedot ja tämän relevantti kokemus tehtävään.
  2. Referenssit vastaavista ja/tai hankintaan sovellettavista palveluista, kokemus aihealueesta ja vastaavanlaisista toimeksiannoista.

Tarjous tulee toimittaa viimeistään 18.6.2018 kello 9.00 mennessä.

Mahdollisia tarjouksen laadintaan liittyviä kysymyksiä voi esittää 11.6.2017 mennessä. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun vuoksi vastaamme tarjouspyyntöön liittyviin kysymyksiin ainoastaan kootusti edellä mainitulla tavalla.

Katso tästä tarkemmin tarjouspyyntöä:

TARJOUSPYYNTÖ Business Tampere AIKO UT toteutuksen tukitoimet.pdf

Jouni Myllymäki
Senior Business Advisor
Business Tampere
Kelloportinkatu 1B, 33100 Tampere, Finland
jouni.myllymaki@businesstampere.com
p. 050 434 5820