Tietoa meistä

Business Tampere - Tampereen seudun yrityskehityspalvelut ja osaajat yhdessä

Business Tampere on palveluportaali yrityksille ja yrittäjille, jotka toimivat tai haluavat sijoittua Tampereen seudulle. Tarjoamme sinulle Tampereen seudun yrityskehityspalvelut ja osaamisen yhdessä osoitteessa. Business Tampereen takana kuuluu seudun yrityspalveluiden asiantuntijoiden ääni: me olemme täällä sinua varten!

Löydät sivustolta kootusti yritystoiminnan käynnistämiseen ja edistämiseen sekä kasvuun, kansainvälistymiseen, innovaatioihin, investointeihin ja digitalisoitumiseen liittyvät palvelut Tampereen seudulla.

  • Vahvistamme seudun vetovoimaisuutta tarjoamalla yrityksille ja yrittäjyydelle toimintaympäristön, joka edistää yritysten syntymistä, toimintaa ja kasvua sekä kilpailukykyä ja työllisyyttä.
  • Tarjoamme sinulle oikeat yhteyshenkilöt, käytännön neuvoja ja konkreettista apua yritystoimintasi solmukohtiin.
  • Kehitämme älykkäitä kaupunkiratkaisuja yhdessä yritysten kanssa.
  • Autamme osaajia ja yrityksiä verkostoitumaan.
  • Olemme apuna, kun seudulle houkutellaan kansainvälisiä investointeja, pääomia ja osaajia.
  • Asiantuntemuksemme on tukenasi myös kun yrityksesi harkitsee sijoittumista Tampereen seudulle.
  • Kansainvälisille yrityksille tuotamme kootusti tietoa seudusta sekä tutkimusyhteistyö- ja investointimahdollisuuksista.
  • Kerromme seudun ajankohtaisista yritystapahtumista.
  • Jaamme yritysmaailman uutisia, artikkeleita ja blogikirjoituksia, joissa pääroolissa ovat seudun yritykset, osaajat ja korkeakoulut sekä kehittäjäyhteisöt.

Business Tampere sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisessa mediassa tapaat meidät ja seudun ajankohtaiset yritysasiat Business Tampere -nimellä Twitterissä ja Facebookissa. Seuraa meitä aihetunnisteella #businesstampere.

Business Tampere -sivuston ylläpito

Business Tampere -palveluportaalin tuottaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy, jonka omistavat Tampereen kaupunkiseudun kunnat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi. Sivuston sisällöstä vastaavat yhdessä Tredea Oy, Tampereen kaupunki ja muut kaupunkiseudun kunnat, korkeakoulut sekä seudulliset yritystoimijat.

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelma

Toimintaamme ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ohjelma.